fbpx

Sonjas testamente gør en forskel

Sonjas testamente gør en forskel

Sonja Lillesø Olsen har valgt at testamentere sin arv til Fri af Misbrug. Herved håber hun at kunne hjælpe børn i familier med misbrug, så færre bliver overset. 

 

Hendes barndom var præget af alkoholmisbrug, da hendes stedfar drak massivt. Senere i livet besluttede hun, at hun ville gøre alt, hvad hun kunne for, at andre ikke skulle sættes i samme situation.

”Jeg ønsker at gøre en forskel, sådan at det ikke sker for andre,” fortæller Sonja Lillesø Olsen om sin barndom.

Derfor har hun besluttet at begunstige Fri af Misbrug i sit testamente, så fremtiden kan blive bedre for børn i familier med misbrug: ”Jeg synes, det er et fantastisk stykke arbejde, som Anne-Camilla (red. leder af Fri af Misbrug) laver. Det er sådan nogle, der skal til: ildsjæle. Nogen, der brænder for det. Jeg håber, at jeg kan hjælpe med en donation, og at nogen i fremtiden vil føre hendes arbejde videre.”

Ved at give en sum til Fri af Misbrug er Sonjas håb, at der kommer mere opmærksomhed på de børn, som vokser op i familier med misbrug.

”Der er utrolig mange oversete børn, som bliver udsat for svigt. Jeg håber, at vi bliver superdygtige til at se de børn, så de kan hjælpes,” siger hun.

 

Skrevet af Emma Inge Hansen, jounalist