Lønnet studentermedhjælper til NGO

Lønnet studentermedhjælper til NGO

Hos foreningen Fri af Misbrug søger vi en studentermedhjælper, der har flair for sociale medier og kan hjælpe os med at løse diverse kommunikationsopgaver 10 timer om ugen!

Beskrivelse af arbejdsopgaver:

Vi søger en person, der har flair for sociale medier og en forståelse for digital kommunikation. Det er ikke afgørende, om du er på 1. Semester eller har læst i flere år. Det vigtige er bare, at du læser kommunikation og/eller digitale medier, har interesse for sociale medier og gerne vil gøre en indsats for at udbrede kendskabet til Fri af Misbrug. Hvis du har erfaring med WordPress eller SEO eller har arbejdet med Facebook Ads i er det en fordel, men ikke et krav.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Hjælpe vores kommunikationsansvarlige med at udbrede kendskabet til Fri af Misbrug via Facebook, Instagram og Linkedin.
  • Producere indhold til vores Instagram-konto
  • Lave influencer-marketing

  Udarbejde annoncer til Facebook og Instagram (en fordel hvis du har kendskab til basic film- og billederedigering)

  • Skrive indhold til vores hjemmeside

Faglige kvalifikationer:

Du læser noget inden for kommunikation og digitale medier og bruger selv sociale medier aktivt. Erhvervserfaring er et plus, men ikke et krav.

Personlige kompetencer:

Du tænker kreativt, er praktiker,  løsningsorienteret og elsker SoMe! Du må gerne have et socialt hjerte og sympati med mennesker berørt at rusmiddelproblematikker.

Om Fri af Misbrug:

Fri af Misbrug er en frivillig social non-profit organisation, der har til formål at forbedre opvækstvilkår for børn i familier, der er berørt af afhængighed. Vi ønsker at skabe synlighed, formidle viden og skabe forståelse om konsekvenserne ved misbrug i familier med børn. Derudover er målet at forebygge fysiske, psykiske og sociale konsekvenser for børn i familier med misbrug ved at opspore familier med misbrugsproblematikker, rådgive og bygge bro til offentlige sociale tilbud og derved forkorte den tid, barnet påvirkes af misbruget.

Vi kan tilbyde:

Et spændende arbejde i en dynamisk lille forening, hvor du kan få stort medansvar for og indflydelse på kommunikationen. Formår du at løfte opgaverne vil der, afhængig af vores fremtidige udvikling og fortsatte vækst, muligvis kunne blive tale om yderligere opgaver.

Arbejdstid:

Arbejdet udføres på vores sekretariatskontor i Store Kongensgade i Indre København. Det forventes, at dine timer fordeles over 2 arbejdsdage.

Ansøgningsfrist:

Ansøgning og CV skal sendes til kontakt@friafmisbrug.dk inden d. 15. august 2022. Vi afholder løbende samtaler i løbet af august måned

Vi glæder os til at høre fra dig!