Lønnet rådgiver 8 timer pr. uge til Fri af Misbrug Familierådgivning 

Lønnet rådgiver 8 timer pr. uge til Fri af Misbrug Familierådgivning 

Vi søger en selvstændig, empatisk og faglig kompetent rådgiver til vores lille team i Store Kongensgade i København.  

Du har erfaring indenfor misbrugsområdet og har lyst til at gøre en forskel i en NGO, der har til formål at forbedre opvækstvilkår for børn i familier, der er berørt af afhængighed af rusmidler. 

 

Dine arbejdsopgaver 

 • Passe vores telefon og sms rådgivning. 
 • Indgå i et lille rådgivningsteam med Anna Gjerluf og Anne-Camilla Nielskov 
 • Rådgive mødre og fædre som er bekymret over deres eget eller deres partners brug af rusmidler, om misbrugsdynamikker i børnefamilier og relevant lovgivning, lave sikkerhedsplaner og pårørendeplanerfacilitere motiverende og støttende samtaler, samt skabe håb, mod og handlekraft. 
 • Bygge bro til kommunale tilbud, familieretshuse, krisecentre, andre ngo’er etc. 
 • Bidrage til dokumentation og dataindsamling 
 • Udarbejde beskrivelser og processer i forbindelse med akkreditering 

 

Vi forestiller os, at: 

 • Du er uddannet socialrådgiver, sygeplejerske eller lignende 
 • Du har en relevant terapeutisk efteruddannelse 
 • Du har erfaring fra kommunalmisbrugsbehandling eller andet relevant arbejde med familier og afhængighed 
 • Du kan tilslutte dig vores kognitive misbrugsforståelse 
 • Du har kendskab til CRAFT, MI og har narrative redskaber i din værktøjskasse
 • Du tror på at vi hjælper børn ved omsorgsfuldt at hjælpe deres forældre 

 

Arbejdstid 

Arbejdet udføres på vores sekretariatskontor i Store Kongensgade i Indre København, så vi forestiller os, at du også bor i eller i nærheden af København. Arbejdstiden er 10-14 torsdag og fredagStillingen er tidsbegrænset og løber fra 1. maj – 31. december 2021 med mulighed for forlængelse og også mulighed for løbende flere timer. 

Vi kan tilbyde 

Spændende opgaver i en lille dynamisk forening, hvor du får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling! Du bliver en del af et lille team, hvor du får en høj grad af ansvar.
 

Om Fri af Misbrug 

Fri af Misbrug er en frivillig social non-profit organisation, der har til formål at forbedre opvækstvilkår for børn i familier, der er berørt af afhængighed. Vi ønsker at skabe synlighed, formidle viden og skabe forståelse om konsekvenserne ved misbrug i familier med børn. Derudover er målet at forebygge fysiske, psykiske og sociale konsekvenser for børn i familier med misbrug ved at opspore familier med misbrugsproblematikker, rådgive og bygge bro til offentlige sociale tilbud og derved forkorte den tid, barnet påvirkes af misbruget.  

 

Ansøg nu 

Ansøgningsfristen er d. 26april 2021 og vi afholder samtaler d. 29. Og 30april. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte direktør Anne-Camilla Nielskov på ac@friafmisbrug.dk / tlf. 29805054. Ansøgning og CV skal sendes til kontakt@friafmisbrug.dk 

 

Vi glæder og til at høre fra dig!