Digital forretningsudvikler til kommunikationsteam i lille NGO 

Digital forretningsudvikler til kommunikationsteam i lille NGO 

Er du en haj til digital marketing og drømmer du om et job med mening? 

Foreningen Fri af Misbrug har vokseværk og brug for flere kræfter til vores lille kommunikationsafdeling. Derfor søger vi nu en kollega, der har erfaring med digital forretningsudvikling, og som har lyst til at indgå i vores team 25 timer om ugen.  

Fri af Misbrug er en social non-profit forening. Foreningens Formål at forbedre opvækstvilkårene for børn i familier berørt af rusmiddelproblematikker. Foreningen arbejder for at forebygge de negative fysiske, psykiske og sociale konsekvenser, blandt andet via opsporing, rådgivning, brobygning, projekter, kampagner, formidling og events.    

 Som civilsamfundsorganisation rækker vi ud til de usynligt sårbare børnefamilier for at forebygge de langvarige fysiske, psykiske og sociale konsekvenser for familiens børn. Vores mission er at opspore børnefamilier berørt af misbrug, så vi kan sikre tidlig og omsorgsfuld hjælp i vores landsdækkende familierådgivning og ved behov at bygge bro til offentlige støttetilbud i tæt samarbejde med den enkelte familie. Vores vision er, at alle børn kan få en tryg barndom Fri af Misbrug. 

Et vigtigt kerneelement i vores metode, er vores opsporingsindsats. Gennem bl.a. digital markedsføring målretter vi vores kommunikation til børnefamilier hvor en af de voksne kæmper med alkohol- og stofproblemer. Vi ønsker at udbrede kendskabet til vores tilbud og opmuntre forældre til at kontakte vores rådgivning. Derfor er det helt afgørende, at vores nye kollega i kommunikationsteamet har helt styr på, hvordan man udarbejder og segmenterer digitale kampagner til Facebook og Instagram, kan arbejde professionelt med content marketing, har indgående kendskab til Google Ads og Google Analytics og kan bistå med det tekniske omkring vores medlemskartotek og webshop. 

Vi forestiller os, at du:  

 • Er uddannet inden for kommunikation med fokus på digital markedsføring – f.eks fra CBS 
 • Har flere års erfaring med at bruge de digitale værktøjer og indgående kendskab til segmentering i Meta, Metas algoritmer, Google Analytics og Google Ads 
 • Kan udarbejde basale grafiske løsninger i Canva, Photo Shop eller Indesign 
 • Har erfaring med WordPress og SEO
 • Er ansvarsfuld, selvstændig og arbejdsom 
 • Har lyst til at gøre en forskel for børn, der vokser op i hjem med misbrug og har forståelse for, at det er et sårbart og tabubelagt område, som skal kommunikeres med omsorg og varsomhed

Dine arbejdsopgaver: 

 • Udvikle og eksekvere digitale kampagner på baggrund af data (Google ad Grants, Facebook, Instagram) 
 • Analysere og rapportere på data fra Meta, Google Analytics etc. 
 • Videreudvikling af forretningsdelen omkring vores webshop og gøre den til en betydelig fundraising kanal 
 • Udvikling af digital medlemshvervning, medlemsrejse og fastholdelse i samarbejde med ekstern samarbejdspartner. 
 • Medansvarlig for udvikling af nye digitale produkter. 
 • Stå for det tekniske omkring vores nye hjemmeside – til at starte med i samarbejde med ekstern samarbejdspartner (WordPress). 
 • Assistere med SEO-optimering af vores indhold samt udvikling af organisk indhold til vores SoMe-kanaler.

Om stillingen 

Arbejdstiden er 25 timer om ugen med evt. mulighed for at gå op i tid. Vores kontortid er fra 9-15. Nogle gange om året vil der være møder, events og personalearrangementer uden for normal arbejdstid. 

Arbejdet udføres på vores hyggelige sekretariatskontor i Kronprinsessegade i indre København. Vi har en dejlig grøn udsigt over Kongens Have. 

Vi tilbyder en stilling i en organisation i vækst, hvor der er kort fra idé til handling. Vi er et lille team med store ambitioner, så du skal fungere godt med samarbejde og trives med at tage ansvar for dine opgaver. Det er en fordel hvis du har forståelse for rammer og vilkår i en mindre NGO.

Ansøgning 

Ansøgningsfristen er d. 20. august 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. For os er forskellighed en vigtig værdi, og vi opfordrer alle uanset etnicitet, baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder at søge stillingen. 

Har du spørgsmål så ring til kommunikationsansvarlig Marie Plum på tlf. 26833016 

Send din ansøgning, CV og referencer til kontakt@friafmisbrug.dk. Vi ser meget gerne, at du medsender eksempler på tidligere digitale opgaver.