Vil du være medlem af Fri af misbrugs hemmelige VIP klub for kvindelige pårørende?

Fri af misbrug tilbyder foredrag, kurser og ekslusive individuelle forløb for pårørende og afhængige berørt af alkohol eller stof problematikker. Samt foredrag, kurser, workshops og supervision til kommuner, foreninger, organisationer og virksomheder

Vil du være medlem af Fri af misbrugs hemmelige VIP klub for kvindelige pårørende?

januar 30, 2018 Uncategorized 34

Da jeg startede bloggen her var intentionen både at dele personlige og profesionelle tanker om misbrug, men jeg synes godt nok det er svært!

Jeg har mine egne fortællinger om at være tæt på misbrug. Dem kan jeg fint parkere når jeg arbejder med afhængige og pårørende, men jeg har længe haft lyst til at dele nogle af de historier. Fortællingerne presser sig på og det er én af grundene til jeg har fået lyst til at holde foredrag igen.

Jeg er sikker på jeg kommer dertil, men i noget tid har jeg tænkt: “gid jeg havde en hemmelig klub” – sådan et sted hvor jeg kunne øve mig i at dele noget af det der er svært.

Så velkommen til min hemmelige VIP klub! Den er lige nu er så hemmelig at jeg er det eneste medlem.

Jeg ved fra mit arbejde med fysiske pårørendegrupper at mange føler sig alene, men alligevel ikke melder sig ind i diverse facebookfælleskaber. De har måske ikke lyst til at hele verden skal vide at de holder af en med en rusmiddelproblematik. Det kan både være for at beskytte dem selv, men også den de holder af. Det kan jeg faktisk godt forstå.

Udfordringen ved hemmelige VIP klubber er jo at ingen ved de findes og ingen kan finde dem. Det er “by invitation only”. Man kan ikke søge efter dem og ingen man kender kan se at man er medlem eller hvad man skriver i klubben (gruppen).

Så derfor! Hvis du vil være med så kommenter herunder.

Det jeg kan love er du bliver inviteret med i den hemmelige klub – hvis du er kvinde og pårørende. Den hemmelige klub er en hemmelig Facebookgruppe. Det koster ingenting og du må gerne bare “lytte”, men jeg bliver da glad hvis du også får lyst til at dele noget af din historie.

Måske bliver vi kun 2. Det er også okay og bedre end at være alene.

Please follow and like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram

34 svar

 1. Trine Bækgaard Dreyer siger:

  Jeg vil så gerne være medlem

 2. Malene siger:

  Vil gerne være med

 3. Bettina Bruun siger:

  Jeg vil gerne være med

 4. Lenina siger:

  Ja tak

 5. Rikke Sophie siger:

  Ja tak

 6. Henriette siger:

  Har virkelig brug for sådan et fællesskab

 7. Stine siger:

  Dejligt hvis man havde nogle at tale med om det… jeg er på 🙂

  • friafmisbrug siger:

   Kære Stine. Du er meget velkommen. Jeg sender dig en invitation til gruppen på mail (du vil fremover også modtage mit nyhedsbrev. Det kan afmeldes når som helst). Kram Anne-Camilla

 8. Charlotte Mortensen siger:

  Jeg vil rigtig gerne være medlem

  • friafmisbrug siger:

   Kære Charlotte. Glæder mig til at få dig med. Jeg sender dig en invitation til gruppen på mail (du vil fremover også modtage mit nyhedsbrev. Det kan afmeldes når som helst). Knus Anne-Camilla

 9. Tina Kristiansen siger:

  Hej
  Vil også rigtig gerne være med

 10. Ulrikke Rasmussen siger:

  Jeg vil mega gerne være medlem af den klub. Sign me up ❤️

 11. Kathrine Bødker Tegllund siger:

  Jeg vil også gerne være med

 12. Solvmose siger:

  Og mig, tak ❤️

  • friafmisbrug siger:

   Glæder mig til at få dig med. Jeg finder dig på facebook. Knus Anne-Camilla

   NB. Sætter også din mail på listen til mit måske kommende nyhedsbrev

 13. Lisbeth siger:

  Jeg vil også gerne være med ❤️ Men jeg har ingen facebook, så ved ikke om det er muligt uden…

  • friafmisbrug siger:

   Kære Lisbeth
   Den hemmelige klub er pt. kun på facebook, men jeg arbejder på andre tilbud til pårørende. Lover du bliver en af de første som får en mail når jeg har noget klar. Knus Anne-Camilla

 14. Anne-Marie Thalund siger:

  Jeg vil meget gerne være med

 15. Nina siger:

  Jeg vil meget gerne med. ❤️

 16. Lone Andersen siger:

  Jeg vil super gerne være med ❤️

 17. Anni siger:

  Er der også plads til mig i denne FB gruppe ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram