5 grunde til jeg er vild med kognitiv terapi

Fri af misbrug tilbyder foredrag, kurser og ekslusive individuelle forløb for pårørende og afhængige berørt af alkohol eller stof problematikker. Samt foredrag, kurser, workshops og supervision til kommuner, foreninger, organisationer og virksomheder

5 grunde til jeg er vild med kognitiv terapi

april 10, 2017 Kognitiv terapi fordi 8

 

5 grunde til jeg er vild med kognitiv terapi

#1

Kognitiv terapi virker! Det SÅ optur når man kan hjælpe nogen til at skabe positive forandringer i deres liv.

#2

Kognitiv terapi virker hurtigt! Altså hurtigere end mange andre terapiformer. De fleste får det bedre efter få sessioner og man kan nå rigtig langt med 10 samtaler.

#3

Kognitiv terapi er hjælp til selvhjælp. Jeg lærer mine klienter selv at blive bevidst om, forstå og forholde sig til sine tanker og dermed mulighed for at ændre negative følelser og uønsket adfærd. På den måde får de det bedre og værktøjer til selv at holde fast i en ny og federe måde at leve på.

#4

Kognitiv terapi er struktureret og det giver mine klienter tryghed at vide at jeg altid tager ansvar for samtalen og det samlede behandlingsforløb.

#5

Jeg elsker at Kognitiv terapi er problem og mål orienteret og at man først og fremmest fokuserer på nutiden. Hvad er dit problem? Hvordan ser dit liv ud nu? og Hvor vil du hen?

Please follow and like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram

8 svar

 1. Janne Petersen siger:

  Hej Anne-camilla, jeg er lige begyndt i ambulant behandling på et misbrugscenter hos en psykolog og er glad for det. Jeg er desværre lidt ked af kun at have få bevilliget 6 samtaler,da der jo går noget tid med at forklare hvem jeg er, og hvordan jeg forestiller mig fremtiden med misbruget skal være. Jeg er én af de “bedre ” misbrugere, jeg ryger hash, men er i stand til at holde pauser, og jeg tror at det nok er derfor de tænker at 6 samtaler vil være nok. Men jeg har næsten mistet modet, da jeg synes det er meget at sætte i gang, for så kort tid. Måske det bare er mig? Men er det meget almindeligt at bevilige så få samtaler? Vh. Én hashryger.

  • friafmisbrug siger:

   Kære Janne
   Tak for din kommentar. Du må undskylde mit meget langsomme svar. Jeg er på barsel og derfor ikke så aktiv på nettet for tiden. Ja det er meget almindeligt at få bevilget 5-10 samtaler til at starte med. I nogle forløb er det rigeligt og i andre er der brug for en mere intensiv indsats. Du må være godt i gang nu, hvordan går det med samtalerne?
   Kh. Anne-Camilla

   • Janne Petersen siger:

    Hej Anne Camilla,tak for dit svar som jeg først har set nu. Jeg har fået bevilliget flere samtaler, og jeg er godt i gang og det er én dygtig behandler jeg har fået mig. Jeg kan tydeligt mærke forskel på sidst jeg var i behandling i kabs for 10 år siden, og nu, det her er meget mere dybdegående og jeg har lært mere om mine tankemønstre i forbindelse med min hashrygning. Vh. En hashryger. ps tillykke med baby

    • friafmisbrug siger:

     Kære Janne
     Hvor er jeg glad for at høre at du er i et godt forløb. De har også nogle rigtig søde og dygtige behandlere hos KABS. Det er mega vigtigt at der er kemi og at du har tillid til behandleren.
     Masser af kærlige tanker din vej 🙂
     Kh. Anne-Camilla

     • Janne Petersen siger:

      Hej igen, jeg fik vist formuleret mig forkert, jeg var i behandling i kabs for 10 år siden, hvilket jeg ikke fik så meget ud af, i forhold til der jeg er nu. Glædelig jul og godt nytår.

     • friafmisbrug siger:

      ahhh så misforstod jeg – sorry! Hvor er du så nu? 🙂

 2. Janne Petersen siger:

  Hi hi det ok jeg har ikke lyst til at nævne stedet her hvor alle kan se det

  • friafmisbrug siger:

   Det er helt okay. Blev bare glad for at høre at det tilbud du har fået hjælper dig. Tusind tak for kommentarerne og glædelig jul <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram