Gratis gave og Fri af misbrug nyhedsbrev

Fri af misbrug tilbyder foredrag, kurser og ekslusive individuelle forløb for pårørende og afhængige berørt af alkohol eller stof problematikker. Samt foredrag, kurser, workshops og supervision til kommuner, foreninger, organisationer og virksomheder

Gratis gave og Fri af misbrug nyhedsbrev

januar 27, 2018 Uncategorized 2

Jubii jeg har ENDELIG fået opsat en sign-up til mit nyhedsbrev. For at lokke lidt får du en gratis gave når du tilmelder dig. Det er en at mine yndlings øvelser og jeg håber du vil elske den.

Uanset om du er eller har været afhængig eller er pårørende kan du bruge øvelsen. Det er vigtigt at du sætter noget i stedet for den tid og energi som tidligere blev brugt på at bruge eller bekymre sig om rusmidler.

Jeg oplever tit at mennesker som har været berørt af misbrug føler at de ”har mistet sig selv”. At de ikke længere ved hvad de kan lide og hvad der gør dem glade.

Hvis det ikke passer på dig og du er en af de heldige som godt ved hvad der giver dig positiv energi – er det måske alligevel længe siden du har fået gjort det og så kan du stadig godt få noget ud af øvelsen.

Jeg glæder mig til at høre hvad du har fået ud af øvelsen og skriv endelig hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet.

Kærlige tanker Anne-Camilla

Tilmeld nyhedsbrevet øverst til højre eller nedenunder indlægget (under kommentarer, arkiver etc. hvis du bruger din telefon.)

Du vil modtage din gratis gave indenfor ca. 10 minutter!

 

 

Please follow and like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram

2 svar

 1. Dorthe glem siger:

  Arbejdsmæssig interesse

  • friafmisbrug siger:

   Hej Dorthe. Hvis du vil modtage nyhedsbrev og øvelsen – skal du lige udfylde tilmeldingen endnu længere nede (hvis du ser på din telefon) under kommentarerne hvor der står “100 AKTIVITETER SOM BOOSTER GLÆDE OG ENERGI”. SAVNER DU ALTERNATIVER TIL MISBRUG? SKRIV DIN E-MAIL OG MODTAG DIN GRATIS GAVE. og JA TAK på knappen. Sorry! Ser lige om jeg kan gøre det smartere. Kh. Anne-Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram